Bildene er til salgs og kan lages i mange forskjellige størrelser på forskjellige medier som papir, lerret, glass, pleksi, aluminium, stoff, tapet og eventuelt andre tilgjengelige medier.
Bilder på papir og lerret produserer jeg selv.

Bildene blir gjerne brukt  til utsmykking i private hjem, offentlige bygg og kontorer i tillegg til utstillinger, bøker, blader, aviser, årsrapporter, tv, web, cd-covere, plakater, postkort, kalendere, konserter osv.

Noen bilder har jeg klare på lager, men siden det gjerne er store variasjoner på størrelse og medie blir de fleste bildene produsert etterhvert som de blir bestilt.
Normalt går dette veldig raskt, men siden jeg også må reise mye for å fotografere nye ting, kan det unntaksvis ta opptil 14 dager før bildene forlater redet… Jeg må være tilstede for å kunne kvalitetsgodkjenne og signere bildene...

Bildene blir laget i begrenset signert opplag. I de fleste tilfellene er dette 99 nummerte og signerte eksemplarer. Du vil også finne bildene i bøker, blad osv.

Bildene jeg lager på papir og lerret blir produsert pigment farge som har lang levetid. Jeg benytter metoden som blir krevd av digigraphie på papir og plottere. Denne metoden kan ikke brukes på aluminium og harde medier men levetiden er utmerket der også..

Jeg bruker kunstpapir fra Hahnemuehle, dette er papir laget for lang levetid. Matt papir er gjerne Photo Rag Bright White, som har en flott matt overflate. Til blankere overflate bruker jeg  Photo Rag Baryta.
Andre papirtyper brukes også det hvor det er ønskelig for uttrykket.

I prisregneren er det ikke tatt med alle mulige størrelsekombinasjoner, kun de enkleste «mindre» er med. ønsker du andre størrelser ta kontakt for tilgjengelige størrelser og pris. Jeg tilpasser gjerne størrelser til noe som passer hos deg.

Utsnitt på bildene kan variere litt i forhold til bildestørrelsene, dette for å tilpasse litt til standard størrelser. I tillegg kan (vil) det forekomme fargeforskjeller på bildene i forhold til hva du ser på skjermen din.

Prisene er for det meste inklusive mva, men noen bilder lages det færre kopier av (under 30) disse er av ligningsmyndighetene definert som kunst og er avgiftsfrie, men her tilkommer 5% kunstavgift hvis prisen er over kr. 2000.

Jeg sender faktura sammen med bildene.

Skulle det vise seg at bildet av en eller annen grunn ikke passer inn der det skulle være så si fra, enten kan vi bytte i et annet eller du kan returnere bildet og få pengene tilbake.

For spørsmål, ta kontakt her.